De voordelen voor u en uw werknemers

Arbeidsvoorwaarde

De fiets is de meest gevraagde secundaire arbeidsvoorwaarde in Nederland! Zonder kosten en buiten de Werkkostenregeling (WKR).

Snel online geregeld

Via een geautomatiseerd platform bied je jouw werknemers in 4 simpele stappen een fietsregeling aan.

Financieel aantrekkelijk

Een fiets zakelijk leasen is 25% tot 80% goedkoper voor jouw werknemers dan privé kopen. Je bespaart tot wel 20% op de sociale lasten.

Gezondere werknemers

Fietsen verbetert de gezondheid van werknemers en verlaagt het ziekteverzuim met 1 tot 2 dagen. 70% van de werknemers met een leasefiets fietst vaker en verder. 6 op de 10 rapporteert zich fitter te voelen.

 

Hoe het werkt:


Meld je aan

Nadat u uw bedrijf binnen 5 minuten hebt geregistreerd, voeren wij een kredietcheck uit. Binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons een reactie. Indien uw aanvraag is goedgekeurd ontvangt u de voorwaarden die digitaal getekend kunnen worden. Vervolgens krijgt u toegang tot ons online platform.

Bepaal zelf de voorwaarden

U bepaalt de voorwaarden zelf. Wie neemt de kosten voor fiets op zijn rekening? Het bedrijf? De werknemer? Of eventueel samen? Deel vervolgens de registratielink met uw werknemers. De werknemers kunnen zich dan registreren via deze link.

Kies een fiets

Jij behoudt de volledige controle: elke registratie moet vooraf goedgekeurd worden. Dit gebeurt al met één eenvoudige klik. Uw werknemer gaat naar de fietsenwinkel om een fiets te kiezen en de rest verloopt automatisch via het platform.

Administratie

Geen stress, wij hebben dit voor u geregeld. Een real-time overzicht op ons digitale platform geeft altijd inzicht en alle benodigde informatie voor uw loonadministratie.

Rekenvoorbeeld Gazelle Ultimate C8+hmb

Koop

Lease a Bike

Nieuwprijs

€ 3.299

Totale leaseprijs inclusief verzekering en service

€ 2.505,29

Service en verzekering over 36 maanden

€ 751,85

Overname na 36 maanden

€495

Totale investering

€ 4.051

Totale investering

€3.000