In 4 stappen voordelig op uw droomfiets zitten

Overtuig uw werkgever

Ziet u zichzelf al zitten op uw favoriete leasefiets? Vraag meer informatie aan via het contactformulier en overtuig uw werkgever. Een fietsplan via Lease a Bike is 100% gratis voor uw werkgever, dus beter dan dit wordt het niet!

Meld je aan

Hebt u uw werkgever overtuigd? Dan zit u binnen 1 week op uw nieuwe fiets. Zodra de contracten getekend zijn, ontvangt u een aanmeldlink van uw werkgever zodat u zich kunt registreren.

Stap op je droomfiets

Kies uit elk type fiets van meer dan 200 merken. Bent u opzoek naar kwaliteit, snelheid of een veelzijdige fiets? Van E-bike tot bakfiets, van racefiets tot speed-pedelec. Een stadsfiets kan natuurlijk ook. Wij laten u fietsen op uw droomfiets.

Krijg de fiets in eigen bezit

U ondertekent een leasecontract met uw werkgever van 36 maanden.  Daarna is het mogelijk je fiets over te nemen. U betaalt dan ongeveer 15% van de aankoopprijs. Dit is al inbegrepen in het voordeel van 35% t.o.v. kopen.

Wat zijn de voordelen?

Met de nieuwe regeling is een fiets van de zaak voor elke doelgroep interessant, ook als je al een leaseauto of OV-kaart van de zaak hebt. Als je werkgever meebetaalt, dan hoef je alleen de bijtelling van 7% te betalen!

  • Géén eenmalig aanschafbedrag
  • Vast laag maandtarief
  • Groot aanbod fietsen
  • Incl. onderhoud & verzekering
  • Voordelig overnemen na leaseperiode

Rekenvoorbeeld Gazelle Ultimate C8+hmb

Koop

Lease a Bike

Nieuwprijs

€ 3.299

Totale leaseprijs inclusief verzekering en service

€ 2.505,29

Service en verzekering over 36 maanden

€ 751,85

Overname na 36 maanden

€495

Totale investering

€ 4.051

Totale investering

€3.000