We passen ons aan voor u!

We hebben landelijk te kampen met de maatregelen tegen het Coronavirus, maar HK Autolease gaat gewoon door. We hechten veel waarde aan de gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers en tegelijkertijd willen we u ook zoveel mogelijk de service bieden die u van ons gewend bent. Of het nu gaat om leaseadvies of het plannen van onderhoudswerkzaamheden voor uw leaseauto, we staan voor u klaar! 

Op afstand een auto leasen of leaseadvies krijgen? Wij zijn bereikbaar!

Wilt u liever niet uit huis maar toch een auto zakelijk leasen of private leasen? Onze medewerkers zijn bereikbaar voor advies.

Chatten of Whatsappen met een medewerker?
Heeft u vragen of wilt u contact opnemen met een medewerker? Dan kunt u ook chatten of whatsappen.

De leaseauto bekijken via videoberichten, of live via facetime?
Video ontvangen via Whatsapp of zelfs live via facetime videobellen is ook mogelijk. Zo kunt u de auto op afstand bekijken en hoeft u niet uit huis. U kunt ons hiervoor bellen op 074 - 204 52 34, onze verkoper neemt dan contact met u op. Natuurlijk kunt u uw vragen ook mailen via vraag@hkautolease.nl

Aflevering van de auto aan huis?
Een leaseauto gevonden op onze site? Plan een proefrit aan huis, maak uw wensen kenbaar via het interesseformulier bij de auto van uw keuze. Ook afleveren aan huis is mogelijk, we regelen het voor u.

Pech of schade?
Bel de HK Autolease alarmlijn: 074 255 47 77, dit nummer is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar in binnen- en buitenland. 

Geen klachten?
Heeft u geen klachten en wilt u ons bezoeken? Wij zijn geopend en nemen de voorzorgsmaatregelen in acht om de veiligheid en gezondheid van iedereen te waarborgen. U bent van harte welkom in een van onze vestigingen.

Lees ook de veelgestelde vragen omtrent het Coronavirus:

Online uw werkplaatsafspraak inplannen?

Uw auto inplannen voor APK, onderhoud, reparaties of een bandenwissel? Dat kan eenvoudig via onze online planner. Gaat u liever helemaal de deur niet uit? Geef dit dan aan, we kijken graag met u naar een mogelijkheid om de auto op te halen en te brengen. 

Voorzorgmaatregelen Coronavirus

U bent van harte welkom, ondanks het coronavirus. De gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Daarom hebben we extra maatregelen ingevoerd om de kans op verdere verspreiding bij een showroom- of werkplaatsbezoek te minimaliseren.

Onze COVID-19 maatregelen zijn o.a.:

  • Monteurs zijn verplicht om vóór en ná iedere klus de handen grondig te wassen.
  • Alle medewerkers zijn verplicht om na ieder klantenbezoek de handen te wassen/desinfecteren. Dit om besmetting bij o.a. de sleuteloverdracht te voorkomen.
  • Zoveel mogelijk kantoorpersoneel werkt vanuit huis, overleggen vinden zoveel mogelijk telefonisch/online plaats.
  • Handen schudden slaan we over.
  • Advies aan personeel om zoveel mogelijk evenementen en risicogebieden te vermijden.
  • Bij ziekteverschijnselen blijft ons personeel thuis.

Ook vanuit het Keurmerk Private Lease zijn situaties en adviezen in kaart gebracht welke wij zullen opvolgen. Lees hier meer.

We vragen u vriendelijk om de maatregelen vanuit het RIVM ook in acht te nemen bij uw bezoek.

Onze medewerkers zijn goed geïnstrueerd over het voorkomen van de verspreiding van het virus en worden op de hoogte gehouden van het actuele nieuws over corona.

Het team van HK Autolease. 

Wij blijven bereikbaar
Play

Wij blijven bereikbaar

Bekijk in deze video de mogelijkheden om in contact te komen met onze medewerkers, leaseadviezen te krijgen, informatie op te vragen en om een werkplaatsafspraak te maken.