COVID-header

Onze coronavirus-maatregelen:

Update: september 2021

Belangrijkste punten:
•  Blijf thuis bij ziekteverschijnselen;
•  Als onze bedrijfsonderdelen zijn geopend;
•  Kijk hier voor actuele openingstijden.

Op afstand een auto leasen of leaseadvies krijgen? Wij zijn bereikbaar!

Al onze bedrijfsonderdelen zijn geopend
Wil je meer weten over een auto, product of een auto zakelijk leasen / private leasen? Kom gerust langs. Of neem contact op met onze medewerkers; onze medewerkers zijn bereikbaar voor advies of een afspraak.

Chatten of Whatsappen met een medewerker?
Heb je vragen of wil je contact opnemen met een medewerker? Dan kun je ook chatten of whatsappen.

De leaseauto bekijken via videoberichten, of live via facetime?
Video ontvangen via Whatsapp of zelfs live via facetime videobellen is ook mogelijk. Zo kun je de auto op afstand bekijken en hoef je niet uit huis. Je kunt ons hiervoor bellen op 074 - 255 41 01, onze verkoper neemt dan contact met je op. Natuurlijk kun je de vragen ook mailen via vraag@hkautolease.nl

Aflevering van de auto aan huis?
Een leaseauto gevonden op onze site, maar liever niet naar onze showroom(s)? Plan een proefrit aan huis, maak je wensen kenbaar via het interesseformulier bij de auto van je keuze. Ook afleveren aan huis is mogelijk, we regelen het voor je.

Pech of schade?
Bel de HK Autolease alarmlijn: 074 255 47 77, dit nummer is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar in binnen- en buitenland. 

De auto bekijken via videoberichten, of live via facetime?
Video ontvangen via Whatsapp of zelfs live via facetime videobellen is ook mogelijk. Zo kun je de auto op afstand bekijken en hoef je niet uit huis. Je kunt ons hiervoor bellen op 074 - 255 41 01.

Online je werkplaatsafspraak inplannen?

Je auto inplannen voor APK, onderhoud, reparaties of een bandenwissel? Dat kan eenvoudig via onze online planner. Ga je liever helemaal de deur niet uit? Geef dit gerust aan, voor een kleine vergoeding kunnen wij de auto halen en brengen. 

Onze coronavirus-maatregelen:

De gezondheid en veiligheid van jou en onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Tegelijkertijd willen we je ook zoveel mogelijk de service bieden die je van ons gewend bent, of het nou om onderhoud gaat of om de aanschaf van een auto, al onze bedrijfsonderdelen staan voor je klaar! 

Onze Coronamaatregelen zijn o.a.:

  • Blijf thuis bij ziekteverschijnselen. Dit geldt ook voor ons personeel;
  • Advies aan personeel om de maatregelen van de overheid en RIVM thuis en op het werk na te leven;
  • Op verzoek halen en brengen de auto graag bij een werkplaatsafspraak tegen een kleine vergoeding.

We vragen je vriendelijk om de maatregelen vanuit het RIVM ook in acht te nemen bij uw bezoek. Dat betekent ook dat je even niet bij ons naar binnen mag bij mogelijke ziekteverschijnselen.

Onze medewerkers zijn goed geïnstrueerd over het voorkomen van de verspreiding van het virus en worden op de hoogte gehouden van het actuele nieuws over corona.

Wij rekenen op je begrip. 

- Het team van Huiskes-Kokkeler en HK Autolease.