Dit kun jij van ons verwachten

Denk je aan lease, maar zonder al dat geregel? Dan denk je HK Autolease. Wij zetten elke dag weer een stap extra om de verwachtingen van onze klanten te evenaren én overtreffen. We lopen voorop in alle leasemogelijkheden. Daar merk je als klant de voordelen van.

Zo investeren wij blijvend in duurzaamheid, innovatie en bovenal in de mens. En daar profiteer jij van. Want deze gedrevenheid stelt ons permanent in staat creatief en flexibel in te spelen op elke veranderende klant- en marktbehoefte. Elke uitdaging gaan we aan. Kom maar op! Wij zijn voorbereid op de toekomst. Jouw toekomst.

Persoonlijk gemak

Wanneer je wilt dat we alles uit handen nemen… dan kan dat! Denk aan de levering van nieuwe auto`s, huurauto’s en schadeherstel. Ook voor onderhoud, bandenwissel en ruitreparatie kun je bij ons terecht. En bij pech? Altijd direct vervangend vervoer. Dit heet het one-stop-shop principe. Makkelijk en efficiënt dus. Overigens heb je altijd twee vaste contactpersonen. Hierdoor kun je altijd iemand bereiken op werkdagen.

Stap in! Dan nemen we je mee

Samen bepalen we de gewenste route en het eindpunt. Wij komen bij je zitten, navigeren. Want jouw drive is onze drive. Moeten we hiervoor buiten de gebaande paden om? Geen probleem! Wij regelen het voor je. En beloven je de meest prettige, onbezorgde en duurzame rit van je leven. En jij houdt de handen altijd aan het stuur. Klaar om op reis te gaan?
 

Volkswagen Caddy Actie

Profiteer van onze actuele Volkswagen Bedrijfswagens Actie: Nu de nieuwe Volkswagen Caddy zakelijk leasen vanaf €348 p.m. excl. BTW op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. 

Klant aan het woord: Uzin Utz

"Er wordt snel geschakeld bij HK-Autolease. Wanneer ik een aanvraag doe, krijg ik binnen no time terugkoppeling met daarin een calculatie.

De mix van deze snelle terugkoppeling, één contactpersoon waarmee ik dezelfde nuchtere taal kan spreken, goede service en een scherpe prijsstelling vind ik bij HK Autolease erg prettig."

Bertil Altena - Manager Finance & Control en IT Uzin Utz Nederland bv.