Top-10 zakelijke lease auto's

Wij hebben de top-10 meest gekozen zakelijke lease modellen alvast voor je op een rijtje gezet. Wij bieden je een ruime keuze uit een uitgebreid aanbod automerken.

Elektrische auto leasen?

Elektrisch leasen met slechts 8% bijtelling. Wij helpen je bij je keuze. Van elektrische leaseauto tot een laadpaal op het werk of bij je thuis, wij regelen het voor je!

Klant aan het woord: Uzin Utz

"Er wordt snel geschakeld bij HK-Autolease. Wanneer ik een aanvraag doe, krijg ik binnen no time terugkoppeling met daarin een calculatie.

De mix van deze snelle terugkoppeling, één contactpersoon waarmee ik dezelfde nuchtere taal kan spreken, goede service en een scherpe prijsstelling vind ik bij HK Autolease erg prettig."

Bertil Altena - Manager Finance & Control en IT Uzin Utz Nederland bv.

Inzicht in rijgedrag

Wij kunnen je auto zodanig uitrusten dat je inzicht hebt in rijgedrag en aankomend onderhoud zodat je niet onverwacht met pech langs de weg komt te staan. Eenvoudig inzicht in je Connected Car via de MIND-app op de smartphone.

Courantheidsklasse

Ben je geïnteresseerd in het leasen van auto’s, maar wil je bij onvoorziene omstandigheden niet vastzitten aan langlopende contracten? Dan is de Courantheidsklasse interessant.

Klant aan het woord: SELO

"HK Autolease neemt mij werk uit handen als het gaat om het beheer van ons wagenpark.

Periodiek overleg en de online portal van HK Autolease geven mij optimaal inzicht in de status van de leasecontracten en voorkomt verrassingen."

Gerwin Ooms - Financial Director SELO

Direct vervangend vervoer

Gelijkwaardig vervangend vervoer. Niet de volgende dag, maar direct voor je geregeld