Top-10 zakelijke lease auto's

Wij hebben de top-10 meest gekozen zakelijke lease modellen alvast voor u op een rijtje gezet. Wij bieden u een ruime keuze uit een uitgebreid aanbod automerken.

Elektrische auto leasen?

Elektrisch leasen met slechts 8% bijtelling. Wij helpen u bij uw keuze. Van elektrische leaseauto tot een laadpaal op het werk of bij u thuis, wij regelen het voor u!

Klant aan het woord: Uzin Utz

"Er wordt snel geschakeld bij HK-Autolease. Wanneer ik een aanvraag doe, krijg ik binnen no time terugkoppeling met daarin een calculatie.

De mix van deze snelle terugkoppeling, één contactpersoon waarmee ik dezelfde nuchtere taal kan spreken, goede service en een scherpe prijsstelling vind ik bij HK Autolease erg prettig."

Bertil Altena - Manager Finance & Control en IT Uzin Utz Nederland bv.

Inzicht in rijgedrag

Wij kunnen uw auto zodanig uitrusten dat u inzicht heeft in rijgedrag en aankomend onderhoud zodat u niet onverwacht met pech langs de weg komt te staan. Eenvoudig inzicht in uw Connected Car via de MIND-app op uw smarthpone.

Courantheidsklasse

Bent u geïnteresseerd in het leasen van auto’s, maar wilt u bij onvoorziene omstandigheden niet vastzitten aan langlopende contracten? Dan is de Courantheidsklasse interessant voor u.

Klant aan het woord: SELO

"HK Autolease neemt mij werk uit handen als het gaat om het beheer van ons wagenpark.

Periodiek overleg en de online portal van HK Autolease geven mij optimaal inzicht in de status van de leasecontracten en voorkomt verrassingen."

Gerwin Ooms - Financial Director SELO

Direct vervangend vervoer

Gelijkwaardig vervangend vervoer. Niet de volgende dag, maar direct voor u geregeld