Voordelen van een Connected wagenpark

U kunt genieten van vele voordelen wanneer u uw wagenpark uitrust met de Connected module van HK Autolesase. Lees hieronder alles over de voordelen.

Inzicht in rijgedrag van uw berijders

Dankzij de app kan inzicht worden gegeven in het rijgedrag van de berijders. Dit wordt ondermeer gebruikt om brandstofkosten te besparen. Zo kan ook worden gezien of berijders het overeengekomen aantal kilometers per jaar rijden of hier wellicht boven of onder zitten. Zo voorkomt u dat u teveel of te weinig betaald en dit later verrekend moet worden. 

Preventief onderhoud

Doordat u inzicht heeft in de staat van de leaseauto's van de berijders kunt u van te voren pro-actief onderhoud inplannen, zodat u voorkomt dat uw berijders onverwacht met pech langs de weg komen te staan. Zo blijven uw berijders altijd veilig op de weg. 

Brandstofbesparing

Dankzij de inzichten verkregen uit de app welke berijders gebruiken gaan zij zuiniger rijden om een betere rijstijlscore te behalen. Dit levert u een brandstofbesparing op van 7-14%.

Rittenregistratie

De automatische rittenregistratie van uw connected wagenpark zorgt ervoor dat u niet meer onnodig veel tijd kwijt bent met het aanleveren van uw rittenadministratie. De automatische rittenregistratie van uw Connected wagenpark is volledig fiscus-proof.