Laadstation voor je elektrische auto: wij regelen het

Wij bieden je een laadsysteem welke past bij je elektrische auto. Voor onze laadoplossingen werken wij samen met Lanova. Lanova informeert, adviseert én voorziet je van de juiste zakelijke en/of particuliere laadoplossingen op maat. Wij nodigen je uit om vrijblijvend een afspraak bij Lanova te maken. Of neem contact op met uw adviseur van HK Autolease.

Laadkabel

Een kwalitatief hoogwaardige laadkabel met buigbestedige stekker maakt jouw uitrusting compleet. Alle Lanova laadkabels worden geleverd met een praktische opberg tas. De spiraalkabel is de veiligste in zijn soort en zorgt voor veel gebruiksgemak: 

  • Blijft altijd in vorm en raakt niet in de knoop.
  • Voorkomt struikelgevaar.
  • Kabel is vrij van de grond, nooit meer vieze handen.

Laadstations met gewenste laadvermogen

De slimme laadstations van Lanova zijn geschikt voor iedere elektrische auto nu én in de toekomst. Het laadvermogen is eenvoudig instelbaar en aanpasbaar zodat je met ieder voertuig op maximaal vermogen kunt laden

Veelgestelde vragen over opladen

Wij hebben voor u alvast de veelgestelde vragen omtrent het laadstation en opladen voor je op een rijtje gezet. Zo lees je in onze FAQ alles over de verschillende stekkertypen, laadsnelheden, 1 of 3 fase laden, oplaadpunten in Nederland en de kosten van het opladen van een elektrische auto.